Tak veľmi som dnes chcel byť s vami, priatelia!

17.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Sledujem vás v priamom prenose cez počítač a držím palce!

1. Vidím tie tisícky ľudí, vidím tu úžasnú atmosféru, vypočul som si skvelé prejavy mojich priateľov, lídrov Smeru! A počul som aj ten potlesk pre mňa - z plného srdca vám ďakujem! 

2. Došlo ešte viac ľudí ako minulý rok - a to je čo povedať. Keď sme minulý rok videli tie masy, čo nás prišli spontánne podporiť, vstali sme ako Fénix z popola - to bol ten rozhodujúci moment. A dnes vás tam bolo ešte ďaleko viac!

3. Sú to nádherné pocity, prežívam to aj tu doma. Spolu s vami som tu spieval Na Kráľovej holi... A práve som telefonoval s Robertom Ficom a cítil som to nadšenie. 

4. Ľudia sú úžasní. Majú právo na odpor, majú právo na hnev! Berú im všetko - majú právo sa brániť. Nenásilne a demokraticky.

5. Áno, Čaputová je len dobre živená dekorácia. Áno, Čaputová zmarila referendum. Áno, Čaputová zrádza národ. Keby Alexander Dubček videl, čo pácha na Slovensku, v hrobe by sa obracal.

6. Odmietame segregáciu a systematické vyhladzovanie Slovákov. A som rád, že dnes od Roberta Fica jasne zaznelo - ideme povaliť vládu a vyhrať predčasné parlamentné voľby. 

7. O sebe som sa v bulvári dočítal, že som s Covidom v karanténe. V skutočnosti som zdravý ako repa. Včera som bol na PCR teste a ten bol negatívny. Nemám Covid, zase šíria polopravdy.

8. Žiaľ, musím byť v karanténe, pretože môj malý Adamko mal pozitívny test. Poldňa mal zvýšenú teplotu a to bolo všetko. Celé dni mi tu behá vysmiaty ako lečo. Nič mu nie je. 

9. Podľa pravidiel ale musím byť ďalej v karanténe. Som kontakt. A keby som dnes išiel na snem a na protest, tak by ma tu liberálne médiá naháňali najbližšie desaťročia, že to ja osobne môžem za 13 tisíc mŕtvych a ktovie, či nie aj za milióny obetí po celom svete.

10. O ničom inom by sa nehovorilo, len o tom, ako nedodržiavame opatrenia a šírime Covid. Nikto by nehovoril o tom, že Delta sa šíri preto, lebo ju môžu šíriť aj očkovaní ľudia a šialená vláda namiesto toho, aby s tým niečo robila, šikanuje a zatvára tých neočkovaných.

11. Zase by to bolo iba - lebosmer, lebofico, leboblaha. Nesmieme robiť chyby, nesmieme im dovoliť šíriť tú ich hlúpu propagandu. Aj preto som dnes ostal doma. A verte, že to pre mňa bolo neuveriteľne ťažké. 

12. Strašne som dnes chcel byť s vami. Ulica ma nabíja, ulica ma prebúdza. A keď som s vami, cítim, že náš boj má zmysel. A že zvíťazíme. 

13. Ďakujem vám, že ste dnes prišli a odkázali Matovičovi, Sulíkovi, Lipšicovi, Čaputovej a celej tej ich liberálnej mafii, že Slovensko ich má už plné zuby. Zradili, podviedli, olúpili národ!

14. Zobrali Slovákom slobodu a demokraciu a my kričíme - zastavme fašizmus, zastavme otroctvo. Tak ako vám dnes odkázal Laco Kamenický - srdečne vás pozdravujem a čoskoro som späť medzi vami. 

15. Môžu na nás poslať aj tisíce policajtov, pravdu nikdy nezabijú. Spravodlivosť si ich doženie. Spoločne ich porazíme a pošleme na smetisko dejín.

Áno, Robert Fico to povedal presne - máme vás radi! A spoločne zvíťazíme!

#uzslovenskovstavaputasistrhava #zastavmefasizmus #dakujeme



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/436226891207931