Takto to na Slovensku funguje

22.06.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Ste provinčný podvodníček.

Robíte biznis, zdierate zamestnancov a okrádate štát na daniach. Využívate na to tzv. biele kone či dokonca vlastnú matku.

Kašlete na školu a necháte iných, aby za vás napísali diplomovku.

Potom sa vrhnete na politiku a síce ste milionár, čo vlastní hotely a pozemky od Majského, ale dávate to na obyčajného človeka.

Do politiky vnesiete neuveriteľnú nenávisť a potom vyplakávate,že aj vás niekto kritizuje.

Stretávate sa s Kočnerom a mámite od neho špinu na Sulíka, ale keď sa zistí, že je možno vrah, tak vrieskate po iných, že sa s ním stretávali.

Roky tu po každom ziapete, že je mafián a zlodej.

Potom sa konečne dostanete k moci a zložíte vládu s mafiánmi a zlodejmi.

Točili ste tu srdcervúce videjká o zlej Pente a teraz ľudí Penty dosadzujete do štátnych úradov.

Vykrikovali ste, aké je zlé dosadzovať na štátne posty "našich ľudí", no komplet na všetky okresné úrady chcete dosadiť svojich ľudí.

A dnešná čerešnička na torte - roky ste tárali o obyčajných ľuďoch a prvé, čo urobíte, je, že bankám odpustíte bankový odvod a necháte im zarobiť milióny.

Veď sa, chúdence banky, "musia finančne nadýchnuť". Čo tam po zamestnancoch, ktorých hromadne prepúšťajú! Čo tam po drobných živnostníkoch! Pomôžme tým najbohatším - bankám!

Toto robíte, no stále sa nájdu takí, ktorí vám veria, že nekopete za finančné skupiny a za banky, ale za obyčajného človiečika z miestnej fabriky.

Lebo nikomu viac nepomôže zrušenie bankového odvodu, ako bežným pracujúcim ľuďom - proletariát ti ďakuje, Igor, si proste ľudomil.

A teraz zdvihni dane ľuďom, aby si vykryl straty z bánk a so slzami v očiach povedz, že to robíš pre chudobu. Fňuk.

Toto je príbeh Igora Matoviča.

To nevymyslíš, to je Slovensko.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2657154304523132