Ten pocit, keď chce Veronika Remišová niekoho skúšať - a zase z toho vyznie ako úplné trdielko

17.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Dnes v RTVS to bolo epické!

1. Laca Kamenického sa spýtala, čo sme urobili pre rodiny a chichňala sa, že to nebude vedieť. 

2. A on vysúkal z rukáva asi 15 opatrení, vrátane rekordného nárastu rodičovského príspevku, o ktorom Remišová ani nevedela, že existuje. 

3. Toto bolo K.O. v priamom prenose. Vasilisa Premúdra je známa tým, že ju v priamom prenose vždy niekto znemožní. Ale že až takto. 

4. Robert Fico Remišovú minule nachytal na rodičovskom príspevku - Slováci si ešte dodnes liečia svalovicu na bruchu, ako sa schuti zasmiali.

5. Médiá sa jej minule pýtali, čo hovorí na nového šéfa SIS, ktorého práve odhlasovala a ona ani len nemala tucha, že takéto niečo sa udialo. Svet okolo plynie a našej Veronike iba bzučí v hlávke. 

6. A Slovensko sa už niekoľko rokov baví na tom, ako najmúdrejšia pani Remišová odpovedá na otázku, aká je aktuálna efektívna daňová sadzba pri výbere DPH - vraj "odpovede tu kladie moderátor". A Slovensko ľahlo k zemi. 

7. Toto je Veronika Remišová. Pre kamarátov "Vasilisa Premúdra". Má z toho mindráky, a tak sa chcela dnes všetkým ukázať, aká je múdra. A zase to nevyšlo. Ako na potvoru. Chúďa naše.  

8. Pripravila sa, našla číselko, na ktoré sa bude pýtať, položila otázku... a Laco Kamenický ju so smiechom strčil do vačku. Spýtala sa ho na deficit spred dvanástich rokov a on jej odpovedal na percento presne. To bolo perfektné.

9. Zúfalo sa ho spýtala na ďalší deficit z iného roku a on jej zase odpovedal na percento presne. Šach-mat. Vyškolil ju ako malé dieťa. Kto umí, ten umí, kto neumí, ten čumí.  

10. A keď sa jej Laco Kamenický na oplátku spýtal na výdavky štátneho rozpočtu, jej odpoveď bola "nóóóó, pokračujte". "Nóóóó, pokračujte" is the new "Odpovede tu kladie moderátor". Bravó!

11. Remišová sa dnes strápnila tak ako vždy. To je už skoro národná tradícia. Keď je Veronika v telke, ľudia vyťahujú pukance a pripravujú bránicu - to je normálne lepšie než Prci, prci, prcičky. 

12. Ja osobne som sa výborne zabavil aj na tom, ako Laco Kamenický fľochol Remišovej do očí, že tak ako dnes táto vláda zneužíva väzby, to bolo presne aj za Hitlera - skoro pukla od zlosti a pritom je to absolútna pravda. 

Správajú sa ako obyčajní fašisti. S jediným rozdielom - aj ten najvymetenejší nácek na poste ministra by vedel, aké sú výdavky štátneho rozpočtu či výška rodičáku. No Remišová nie. Tá nevie nič. 

Poprosíme stranu Za ľudí, aby už konečne Veroniku stiahli z obehu - už sa nevládzeme smiať. Ďakujeme



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2953703658201527