Toto je fraška!

26.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Heger dnes nepovedal nič - takého mľandravého premiéra Slovensko ešte nemalo

Hanba. Neuveriteľná hanba. 

1. Heger na nás vylial iba znôžku hejtu voči Smeru a frázy o slušnom Slovensku. Na to už nikto nie je zvedavý! Z frází sa Slováci nenajedia.

2. Nepovedal, prečo sa stretli v pivnici SIS. Nepovedal, akú odmenu poslal šéfovi Tiposu, ktorý je jeho človek.

3. Nepovedal, či je Makó ich agent. Nepovedal, koľko poslal šéfovi Tiposu ako odmenu. 

4. Nepovedal, ako je možné, že vyšetrovatelia dávajú pokyny kajúcnikom. 

5. Nepovedal, prečo sa ako politik tajne stretáva s orgánmi činnými v trestnom konaní. Nepovedal, ako odstránili Milana Lučanského. Nepovedal nič. 

6. A keď sme sa v pléne domáhali, aby hovoril k veci a nedával tam bezduchú kázeň, tak sa urazil a vyplakával, že mu skáčeme do reči. 

7. Kričal tam po osobitne po mne, ako keby bolo niečo zlé na tom, že parlament sa domáha informácií - ako keby som ja mohol za to, že parlament je nadradený vláde.

8. Z toho, čo dnes Heger natáral, vyplýva, že na tajnom stretnutí v pivnici SIS riešili iba Roberta Fica. O ničom inom dnes totiž nehovoril.

9. Robert Fico si vyžiadal na schôdzi účasť bývalého šéfa SIS Pčolinského a viacero poslancov koalície to podporilo - Pčolinský bude musieť prísť z väzby do parlamentu.

10. Pčolinský môže povedať pravdu o tom, ako sa manipulovali vyšetrovania. Ktovie, či nepozná aj pravdu o smrti Milana Lučanského. A ktovie, či sa aj on dnes nepotkne o papuču...

11. Schôdza je prerušená a my sa budeme ďalej pýtať - pretože Heger nepovedal nič. Zatĺka ako keby bol nejaký priemerný pašeráčik mafie. A myslí si, že nás umláti frázami.

12. Premiér sa dnes nekonečne strápnil. Vyurážal parlament a zdúchol. Táto vláda je v kompletnom rozklade - a dnešný Hegerov mentálny skrat je toho dôkazom.

Bojujeme ďalej! Slovensko sa zmenilo na policajný štát, Matovič to tu ovláda ako drogový kartel, zaviedli tu štátny teror, zlikvidovali slobodu... a my to musíme zastaviť!

Naša tlačovka ide na TA3 o 12.05.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2962212844017275