Tri udalosti si žiadajú reakciu!

11.01.2021 Články, Videá Články, Videá

UDALOSŤ PRVÁ 

V Rakúsku odstúpila ministerka sociálnych vecí Ch. Aschbacherová pre podozrenie z plagiátorstva jej dizertačnej práce, zhodou okolností z STU. Ak by prezidentka SR myslela svoj novoročný prejav, v ktorom apelovala na odbornosť a vzdelanosť vo verejnom živote vážne, požiadala by I. Matoviča aj B. Kollára, aby okamžite zo svojich funkcií odstúpili.

UDALOSŤ DRUHÁ

V politike neplatí, že kto "prvý dáva, dvakrát dáva". Mohol sa o tom presvedčiť náš minister zahraničia I. Korčok, ktorý sa ponáhľal, veriac, že si šplhne na západe, uznať za prezidenta Venezuely J. Quaida. Ten však prehral parlamentné voľby a EÚ uznala, že prezidentom Venezuely je N. Maduro. Svet má štyri svetové strany a krátkozrakosť I. Korčoka sa mu vypomstila.

UDALOSŤ TRETIA

Zaujali ma názory našich skvelých novinárov a vládnych politikov na situáciu v USA. Sú výborní diagnostici, keď na tisíce kilometrov označujú ešte stále prezidenta USA D. Trumpa za šialenca, idiota a psychopata. Zaujímavé je, že nášho premiéra I. Matoviča, ktorého majú na Slovensku, sa naši diagnostici môžu aj dotknúť a vyšetriť ho, ale ich schopnosť sa zrazu stráca. Neoznačia nášho premiéra za šialenca, idiota a psychopata, aj keď o tom vedia, a to len preto, že podľa nich je všetko lepšie, ako návrat strany SMER - SD k moci.





Zdroj: https://fb.watch/2YlioKGjT7/