V OĽANO aj SAS-ke sa schyľuje k americkému prevratu

07.04.2022 Články, Facebook Články, Facebook

V čase, kedy Slovensko kolabuje kvôli šialenej vlne zdražovania, sa neborák Heger vybral na výlet do Kyjeva. Spraviť si fotečku s Ursulou a Volodymorom. Lebo to fakt Slovensko vytrhne z biedy. 

1. Namiesto toho, aby od rána do večera ako premiér pomáhal Slovákom, on si rieši svoj komplex z toho, že ho minule manželka za Volodymyrom nepustila. 

2. No jasné, Edo, teraz si už chlap, pekne sa Von der Leyenovej skry pod sukňu a poplačkaj si Zelenskému na ramene - odkývni mu každú hlúposť, ktorú povie a budeš v médiách za hrdinu. 

3. A keď pôjde okolo batalión Azov, nezabudni hajlovať a vrieskať Sláva Ukrajine, vraj to tak chlapci majú radi. Neboj, nezavrú ťa - používať nacistické banderovské pozdravy je dnes v móde.   

4. Povedzte mi, ktorý premiér by v takejto hroznej sociálnej situácii, v akej sa Slovensko nachádza, odišiel do cudziny absolvovať divadelné predstavenie miestneho herca? 

5. Každý, vrátane predsedníčky Európskej komisie, vie, že aj erárny dáždnik bude v Kyjeve užitočnejší ako tuná Edo. Prečo sa tam trepe? Ja vám to poviem - pretože tak znel pokyn z ambasády. 

6. Už nemám najmenších pochýb o tom, že slovenskú vládu ovládajú Američania - iné vysvetlenie neexistuje. Čaputová s Naďom na mňa môžu poslať aj tisíc žalôb, ale Slováci vedia, komu slúžia. 

7. Pokyny sú jasné: Po prvé, americké základne. Splnené, nasilu to pretlačili. Po druhé, posielať zbrane na Ukrajinu, aby sme USA pomáhali viesť ich proxy vojnu na Ukrajine. Takisto splnené. 

8. Dokonca sa uvažuje, že na Ukrajinu pošleme našu húfnicu Zuzanu. Ak majú na mysli tú z Prezidentského paláca, prosím, neváhajte - už dávno tam mala byť. 

9. Po tretie, kritici musia byť odstránení, opozícia zlikvidovaná a na čelo štátu sa musia dostať tí najoddanejší americkí prisluhovači - Naď a Korčok. Čaputovú teraz neriešme, tú už si dosadili skôr. 

10. V OĽaNO a SaS-ke sa schyľuje k prevratu. Matovič má na krku Sputnik, Sulík najnovšie chce platiť za plyn v rubľoch. Obaja musia byť politicky nahradení. Tak znie pokyn z USA. 

11. OĽaNO prevezme Naď a jeho euroatlantické krídlo. Prípadne Heger. Ten je takisto ich, len mu je blbé povedať to Igorovi. Predsa len - Judáš v kresťanstve nemá dobré meno.  

12. V SaS-ke už nakladajú Sulíkovi jeho vlastní, vyzývajú ho, aby držal ústa a plánujú ho nahradiť Korčokom. Klus už svojho šéfa zapichol do chrbta - chystá sa stranícky puč.

13. Američania sa spoliehajú aj na svojho hlavného trójskeho koňa, ktorým sú Progresívci. Biháriovej sa zbavia, v minulosti kritizovala americkú vojnu v Iraku, takéto neisté kádre nepotrebujú. 

14. Nasadia mladého Šimečku, ktorý je síce jalový, nudný a neschopný, ale zobe z ruky Čaputovej a ambasáda teda bude mať PS-ku plne pod kontrolou. 

15. Čaputová, Heger, Naď, Korčok a Šimečka. Cez nich chcú Američania ovládnuť slovenskú politickú scénu. Opozičné médiá vypli, ľuďom chcú vymývať mozgy cez svoju Markízu, SME a Denník N. Myslia si, že to bude stačiť. 

Akosi však zabudli na to, že ľudia na Slovensku nie sú hlúpi. Nedajú sa opiť rožkom. Už nie. A nebudú umierať od hladu len preto, aby Američania mohli viesť svoje šialené vojny proti Rusku. 

Ľudia vlastizradcom nikdy neodpustia. Pamätajte. Nikdy...



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/524597015704251