Veronika Remišová dnes na Pandemickej komisii označila vakcínu Sputnik za "ruskú geopolitickú zbraň"

17.02.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Ešte raz - podľa podpredsedníčky vlády je vakcína zbraň. 

1. Bravó, Remišová sa postarala o zázrak. Je to asi prvýkrát v dejinách galaxie, kedy Igora Matoviča niekto predčil v zadubenosti.

2. Len aby sme tomu rozumeli: Remišová verí tomu, že nás zachráni vakcína. Ale ona radšej umrie, ako by sa nechala zachrániť vakcínou z Ruska. Radšej smrť ako Putin - hrdo kričí Maňuška!

3. Radšej nech všetci Slováci umrieme, len nech nám nepomáha Rusko. Ja len, že toľko fanatizmu a nenávisti snáď v sebe nemajú ani džihádisti z Islamského štátu. 

4. Skúsme sledovať túto mimoriadne originálnu logiku: ak niekto považuje vakcínu za ruskú zbraň, zjavne považuje za zbraň všetko, čo pochádza z Ruska. Nielen vakcíny, nielen lieky - ale určite aj hudba je zbraň! 

5. Len tak premýšľam, ako sa musí Remišová tváriť, keď náhodou niekde hrajú Čajkovského. Labutie jazero je pre ňu určite hypersonická zbraň a Luskáčik má ničivú silu atómovej bomby. Pri ruskom balete Veronika šalie, pri Šostakovičovi si trhá vlasy. 

6. Ale vážne. Len pripomínam, že Sputnik patrí podľa odborníkov medzi tie najefektívnejšie vakcíny. Odborníci, ktorí dôverujú očkovaniu, jej nákup jednoznačne odporúčajú. 

7. No Remišovú nezaujímajú odborníci, ona predsa vyštudovala bábkoherectvo, tak ju snáď niekto nebude poučovať o medicíne... A to práve dnes vyzývala prezidentka, aby vláda počúvala odborníkov - a hneď vzápätí to podpredsedníčka vlády komplet poprie. Oni sú tak krásne popletení. 

8. Pozrite, ja nezdieľam Remišovej nadšenie pre vakcíny a sám sa nehodlám dať zaočkovať, ale keď si fakt niekto myslí, že očkovanie zachraňuje životy, tak je doslova šialené, ak odmieta zachraňovať životy len kvôli tomu, že je vakcína z Ruska. 

9. Toľko nenávisti k ruskému národu snáď nebolo ani v Mein Kampfe, na toto by už mal byť paragraf. 

10. Jedno však Remišovej rozhodne treba uznať: podpredsedníčka slovenskej vlády je asi prvý vrcholový politik na svete, ktorý potvrdil, že vakcína je zbraň. 

11. Ak je totiž Sputnik ruská zbraň, potom logika nepustí: Pfizer je americká zbraň a AstraZeneca britsko-švédska zbraň. Všetko sú to biologické zbrane - Remišova dala za pravdu všetkým antivaxerom, gratulujeme. 

12. Ten pocit, keď si ihlu do pleca nechá slávnostne pichnúť prezidentka Čaputová a všetky šeligy Slovenska a potom líderka Za ľudí vytrúbi do sveta, že vakcíny sú biologické zbrane, idem sa popučiť od smiechu. 

Baba tak veľmi nenávidí Rusko, že im zruinovala celú očkovaciu kampaň. To nevymyslíš, to je naša milovaná Maňuška 

Veselý večer, priatelia!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2879490212289539