Videli ste, čo vo finále napáchali na ruskom tenistovi Daniilovi Medvedevovi?

31.01.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Iba preto, že je Rus. Pískali po ňom, rušili ho, ničili mu psychiku - až v Austrálii nakoniec prehral.

1. Priatelia, vždy som veril v bratstvo všetkých ľudí na svete, nikdy som sa nad žiaden iný národ nevyvyšoval, rasizmus sa mi z duše protiví. 

2. Ale keď vidím, čo na Západe páchajú na Slovanoch, je mi jasné, kto je tu rasista a kto je najväčšou prekážkou tomu, aby ľudia na svete boli bratia. Anglosasi. 

3. Najskôr sa v Austrálii vyvŕšili na Novakovi Djokovičovi. Len preto, že je Srb, že je Slovan. Nechce sa dať zaočkovať, čo je jeho slobodné rozhodnutie - našli si zámienku, aby zase udupali Slovanov. 

4. O Djokovičovi nerozhodli súdy. Rozhodol o ňom austrálsky minister - fašista, ktorý nenávidí Srbov a ľudí s vlastným názorom. Austrálske súdy iba potvrdili, že minister na to mal oprávnenie, pretože takýto fašistický režim vládne v Austrálii. 

5. Ak si vládny papaláš zmyslí, že nesmiete vstúpiť na austrálsku pôdu, môže vás kedykoľvek vykázať. Pod akoukoľvek zámienkou. Takéto mali zákony v Tretej ríši, v juhoafrickom apartheide a teraz v Austrálii. 

6. Dôvodom na vykázanie Novaka Djokoviča z Austrálie boli jeho názory. On svoje výhrady k očkovaniu ani neformuloval nahlas - už len to, že bol pre mnohých vzorom a príkladom poslúžilo austrálskemu ministrovi ako zámienka na vyhostenie. 

7. Stačí mať iný názor na očkovanie a stačí byť slovanského pôvodu - budú sa k tebe správať ako k podčloveku. Ako kedysi Hitler s Himmlerom. Až sem dospel pocit nadradenosti, ktorí majú Anglosasi voči Slovanom. 

8. Medvedev bol ďalší v rade. Publikum ho nenávidelo a dalo mu to pocítiť. Keď dav zaburáca, pretože tenista urobí dvojchybu? To sa v tenise nikdy nedialo. Ale voči Rusom je dovolené všetko. 

9. Austrálčania ukázali tým najprimitívnejším spôsobom to, čo cítia všetci Anglosasi. Američania, Kanaďania, Briti... Oni to nevnímajú ako my - že všetci ľudia sú si rovní. Oni nás vnímajú ako nepriateľov. 

10. Dobre to vyjadril Sergej Lavrov, keď mu došla arogantná odpoveď od NATO na logické a legitímne požiadavky Ruska ohľadom jeho vlastnej národnej bezpečnosti. 

11. Ako vyhlásil: "Odpoveď NATO je natoľko zideologizovaná, priam až dýcha výnimočnosťou Severoatlantickej aliancie, jej špeciálnym poslaním a účelom. Až som sa hanbil za tých, ktorí tieto texty písali."

12. Presne o tomto to je. Američania nenávidia Rusov a vždy sa ich snažili ponížiť a zničiť. Ani za studenej vojny to nebolo o komunizme - bolo to o rasizme. Bolo to o rusofóbii. Bolo to o živelnej nenávisti voči Slovanom. 

13. S týmto pocitom bombardovali aj Juhosláviu. S týmto pocitom sa o nás rozkrikovali, že sme "čierna diera". S týmto pocitom sa pozerajú na nás v Británii, kde pracujú Slováci či Poliaci ako lacná pracovná sila. 

14. S týmto pocitom sa pozerajú na desiatky miliónov slovanských obetí druhej svetovej vojny. A s týmto pocitom hajlovali belgickí policajti, keď zabíjali nevinného Slováka - otca dvoch detí. 39-ročného Jozefa Chovanca. 

15. S týmto pocitom dnes ženú celú Európu do vojny s Ruskom. Pre nich je to rasová vojna, tak ako kedysi pre Hitlera. Majú plné ústa ľudských práv, slobody a demokracie a v skutočnosti sú na nerozoznanie od nemeckých nacistov. 

Daniil Medvedev včera po finále na Australian Open vyhlásil, že sa v ňom niečo zlomilo - že mu zobrali detský sen. To nám všetkým. Sen o bratstve všetkých národov. Sen, ktorý zničili Anglosasi.

#NikdyProtiRusku #SmeSlovania



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/482344993262787