Viete, čo je zvláštne?

13.04.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Keď sme boli najhorší na svete v úmrtiach na Covid, prezidentka Čaputová chodila s frajerom na prechádzky po lese. Keď Matovič nasilu testoval celý národ, prezidentka ochkala, že nič nezmôže. 

2. A keď naša drahá prezidentka mohla rozhodnúť, že ministrom financií nebude regulárny blázon, tak to nechala tak, obliekla ďalšiu garderóbu, prečítala tonu fráz a urobila fešnú fotečku. 

3. Ale odrazu, keď ide o to, kopnúť si do Ruska, prezidentka trieli ako Speedy Gonzáles. Vyjadruje neskonalú podporu Zuzane Baťovej a jej ŠÚKL za to, akú robia geopolitickú nadprácu. Možno dostanú aj Rad Hillary Clintonovej za šírenie nenávisti voči Rusku.

4. Na koberček je pozvaný minister zdravotníctva, prezidentka lieta po médiách a podprahovo útočí na Sputnik. Až sa tomu nechce veriť - pani Čaputová z ničoho nič prekypuje aktivitou. 

5. To je skoro ako keby na nejakej ambasáde stlačili gombík a po mesiacoch, kedy len tak vypnutá ležala niekde v krabici, uviedli  hračku zase do pohybu.  

6. Prepáčte, ale keď išlo o Slovákov, ani som nevedel, že máme prezidentku. No keď ide o hon na Rusov, tak ani Alexej Stachanov nepodával také pracovné výkony ako pani prezidentka.

7. Pri AstraZenece bolo jedno, že ľudia po celej Európe dostávajú krvné zrazeniny. Iné vakcíny boli "sloboda" a "úsmev". To len pri Sputniku treba šíriť obavy a hejt. 

8. Samozrejme, asistujú aj médiá. NATO tu vedie hybridnú vojnu, a tak sa už ani nepredstiera snaha o vyvážené debaty. Zase sa tu len šíri hlúpa rusofóbia - namiesto toho, aby sme zachraňovali životy. 

9. Včera si dokonca diváci mali možnosť vypočuť si v jednej z televízií mimoriadne vyváženú diskusiu troch neoliberálnych poslancov Valáška, Krúpu a Osuského, ktorí sa pretekali, kto z nich viac nenávidí Rusko. Vraj vyhrali všetci traja - cenu o najväčšieho medzinárodnopolitického diletanta vo vesmíre.

10. Mňa by len zaujímalo, prečo nezavolali aj Šebeja, aby to bolo trochu objektívnejšie - nech to Fero vyvažuje... Prepáčte, nepozeral som to, ja v takýchto chvíľach vypínam telku - už predsa len nie je rok 1942 a ja fakt nie som zvedavý na protiruskú propagandu ako vystrihnutú z čias Šaňa Macha.

11. No nič, očakávam, že dnes na oplátku pozvú do ťažkej polemiky o Rusku mňa, Chmelára a Čarnogurského. Čo myslíte, aj také bude? Keď už teda staré dobré "jeden na jedného" vyšlo z módy. 

12. V korporáte len jednostranné útoky na Rusko. Klus na vás už s tou svojou protiruskou propagandou vyskakuje aj z chladničky. Odrazu vytiahli aj Dulebu a Mesežnikova, to už musí byť fakt zlé. Schyľuje sa k vojne? 

13. Vážené médiá, vážená pani prezidentka, vážená americká ambasáda, pri všetkej úcte - vy si fakt myslíte, že ľudia na Slovensku nepoužívajú mozog a že vám tú vašu protiruskú propagandu niekto spapá aj s navijákom? 

14. Ja vám poviem, čo chcú Slováci. Chcú, aby sa konečne mohli dať očkovať Sputnikom. Chcú, aby vláda nerobila hanbu a správala sa k Rusku dôstojne a s úctou. 

15. Chcú, aby vláda poslala domov amerických vojakov, vyčistila naše územie od cudzích armád a vyzvala k mieru a dobrým priateľským vzťahom s Ruskou federáciou. Chcú, aby skončila táto trápna vojenská propaganda. 

A predovšetkým chcú, aby sa konečne vláda aj prezidentka začali zaoberať problémami Slovákov a nie Američanov. Nič viac. Ďakujeme.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2926040527634507