Vládni pročkovia si práve odhlasovali ďalšie kolo pandemického teroru

12.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Boli sme proti a obrátime sa na ústavný súd.

1. Keď si nedáš rúško v Lidli, tak ťa Hegerove gardy ohádžu o zem a šmaria do väzby. Ale v parlamente si Kolíková veselo hrkúta s kolegyňou bez rúška. Vidíte?

2. Roberta Fica naháňajú za to, že má plexisklo, ale oni mimo kamier chodia bez respirátorov - vieme to všetci. Robia len divadlo a kašlú na vlastné opatrenia, pokrytci.

3. Vrieskajú, že umierajú ľudia, ale nepovedia, že nebyť očkovania, vírus by nemutoval a žiadna nákazlivá Delta by tu nebola.

4. Kričia, že pandémia sa každým dňom zhoršuje, ale berú ľuďom pandemickú PN-ku, ako keby tu žiadna pandémia nebola. 

5. Segregujú ľudí a zvýhodňujú očkovaných, pričom ich vlastný ex-minister zdravotníctva potvrdzuje, že vírus nekontrolovane šíria práve oni.

6. Klamú, že chcú dosiahnuť kolektívnu imunitu, hoci je už dávno preukázané, že pri vírusoch sa dosiahnuť nedá, pretože mutujú. 

7. Celý ten ich teror má s najväčšou pravdepodobnosťou neústavný právny rámec a keď nezákonnosť potvrdí ústavný súd, na Slovensku prepukne kompletný chaos.

8. Ich opatrenia nemajú žiaden zdravotný či epidemiologický zmysel - sami deklarujú, že chcú len robiť naprieky ľuďom. Preto sú agresívni a posilňujú represiu.

9. Ničia ľuďom život, namiesto toho, aby pomáhali. Včasná liečba, testy protilátok, liečebné protokoly, podpora zdravotníkom, posilňovanie nemocníc, ekonomická pomoc štátu - nič z toho nerobia. Len ubližujú ľuďom.

10. Kuknite sa na nich. Kolíková je ich skutočná tvár. Bez emócií, bez citu, bez morálky. Ako bachar z Mauthausenu. Likvidovať ľudí a kašľať na vlastné opatrenia. Kde máte respirátor, vážená?

Milí priatelia,

17. novembra ideme bojovať za slobodu. Proti štátnemu teroru, proti pokrytectvu, proti fašizmu.

Príďte prosím o jednej - k soche Alexandra Dubčeka pred parlament. My tam budeme! 




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/433085041522116