Všetko si ich to dobehne

03.04.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Myslia si, že s ľuďmi vybabrali, ale ich preferencie pôjdu strmhlav dolu, zúrivosť Matoviča aj Sulíka bude narastať a o pár týždňov sa vládna kríza vráti. Tik-tak-tik-tak...

1. Nepomôže im, že ich kryje prezidentka Čaputová. Nepomôže, že ich kryje americká ambasáda aj médiá. Nepomôže im nič. Veď sa pozrite na dnešný prieskum verejnej mienky na Topkách. 

2. Dve tretiny občanov si želá predčasné voľby. Takéto číslo tu snáď ešte nebolo. Referendum ich zmetie, som o tom presvedčený. OĽaNO je už takmer šieste, nemá ani desať percent. 

3. Aj SaS-ka padla, už sa - rovnako ako OĽaNO - nachádza za Smerom. Naše preferencie sú 10,5%, za čo veľmi pekne ďakujeme. Za ľudí už je hlboko pod 5% a čo je zaujímavé, stagnujú aj Progresívci - to len dokazuje, že ľudia začínajú mať plné zuby aj ich neschopnej prezidentky. 

4. Dnešná koalícia by už mala len 58 poslancov, kým Smer a jeho odídenci majú podľa prieskumu 66 poslancov. Slovensko otvára oči a vidí, čo Matovič so Sulíkom priniesli - len chaos, neslobodu, chudobu a smrť. 

5. Ľudia už chcú návrat k normálu. Pustia si telku a tam zase vidia Matoviča, ktorého po všetkých jeho lapsusoch veselo vymenuje prezidentka za najmocnejšieho ministra. Vidia nesvojprávneho Hegera, ktorý bez zaľúbených pohľadov na svojho šéfa ani nevie povedať prejav. 

6. Matovič sa fotí s rukou na hrudi ako ohrdnutá nevesta, ktorej práve sobášny podvodník Uwe z NDR zlomil srdiečko. Ten chlap sa už kompletne opustil.

7. Tvária sa ako nová vláda, ale na fotke tie isté tváre ako pred rokom - keby si Matovič nedržal prsník, tak z fotky ani neviete, či je to Matovičova alebo Hegerova vláda. 

8. Tomuto sa nedá rozumieť, ľudia sú právom znechutení. Valí sa na nich jeden škandál za druhým. Ale médiá ich poctivo kryjú. 

9. Keby niekto z nás povedal, že Covid je chrípôčka, tak z nás médiá robia extrémistov a na dvere nám klope NAKA - ale o tom, že takéto názory mal nový minister zdravotníctva médiá poslušne čušia. 

10. Keby sme my v čase najťažšej krízy rozdávali dvadsaťtisícové vianočné odmeny svojim úradníkom, tak by nás tu miestne Tódové roztrhali v zuboch, ale keď to urobí Heger či Krajčí, tak to je úplne v poriadku a ešte im pošlú gratulačnú kartu.

11. Načo sa o tom vôbec zmieňovať, však si zaslúžia. Nadreli sa, kým Slovensko prepracovali na špičku sveta z hľadiska úmrtí. To nie je len tak - dostať nás medzi nebeskú elitu.

12. Prezidentka sa po tomto všetkom pri menovaní vlády nezmôže ani na slovko kritiky. Ona celý úrad hlavy štátu premenila na Matovičovu kulisu - ministri chodia do paláca ako na klavír, madam si vždy oblečie novú garderóbu, porobia fotečky, všetci spokojní - však načo by si uchovával úrad prezidenta nejakú dôstojnosť. Sú ako v cirkuse.

13. Kryje ich prezidentka, kryjú ich médiá. A kryje ich aj polícia. To, čo dnes spáchali na bývalom ministrovi Jurajovi Draxlerovi, že ho došli zbaliť a podrobili ho trom výsluchom iba preto, že vyvesil protestný transparent - uf, toto je normálne, že policajný štát. 

14. Minister vnútra Mikulec sa tu už správa ako Luca Brasi - ak niekto urazí jeho bossa Matoviča, tak hneď posiela svoje komandá. Perfektné. Dúfam, že ma za tento protivládny status nezbalí Mikulcova NAKA. V mene slobody a demokracie.  

15. Ale opakujem, priatelia - myslia si, ako so Slovákmi vybabrali, no dve tretiny ľudí chcú predčasné voľby. A toto číslo ešte porastie. Sú v koncoch. Už idú len na zotrvačník - Heger nie je premiér, ale údržbár. Ešte tento rok pôjdu na smetisko dejín. 

Verím, že aj cez sviatky budú pribúdať podpisy pod referendum - v apríli ideme k prezidentke. Referendum sa blíži. 

KRÁSNE SVIATKY, PRIATELIA!

Dovoľte mi v tejto chvíli ešte jednu vec: zaželať vám krásne sviatky. Zo srdca. Idem na chvíľku totálne vypnúť, potrebujem si oddýchnuť s rodinkou a na pár dní prečistiť hlavu od politiky. 

Vypínam mobil, vypínam počítač, vypínam svet. Len detičky, rodinka, dobrá kniha a pohoda. Aj vám želám to isté - krásny čas s vašimi rodinkami a o pár dní sa zase vidíme. 

A ďakujem!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2916539311917962