Vytrestať vás za názor, to je už len demokracia

15.07.2020 Články, Facebook Články, Facebook

"Vytrestať vás za názor, to je už len demokracia," znechutene povie okoloidúci pán a dodá, že drží palce. Od rána ma takto ľudia zastavujú a vyjadrujú podporu. Už majú tohto liberálneho teroru plné zuby.

Niekoľko poznámok k môjmu obvineniu:

1. Nie každý musí súhlasiť so všetkými mojimi názormi - o to tu teraz nejde. Ide o to slávne voltairovské - nesúhlasím s vami, pane, ale urobím všetko preto, aby ste mohli povedať svoj názor.

2. Slušnoľudia na čele s Nicholsonovou zjavne Voltaira pochopili inak - nesúhlasím s vami, pane, a tak urobím všetko preto, aby vás naša vláda dostala za mreže. Liberalizmus na slovenský spôsob. Tlieskam.

3. Ľudia už majú tohto terorizovania plné zuby. Prepáčte, ale aby tu niekto vysokoškolského učiteľa, o ktorého knihách sa píše v oxfordských učebniciach politológie, naháňal za jeho názory?

4. A to teraz budem ako doktor filozofie príslušníkovi ideopolície, magistrovi neviem čoho vysvetľovať teórie Karla Marxa a Slavoja Žižeka? A koľko semestrov mi na to umožní slávna ideopolícia?

5. A to, kto má pravdu, určí tento magister alebo nejaký bakalár alebo si prizvú filozofa s takým názorom alebo politológa s iným názorom? A oni potom určia, čo je pravda? A oni mi potom láskavo povolia hovoriť svoje názory alebo ma za ne zavrú?

6. To mám písať knihy so strachom, že ma odvedú pred inkvizičný tribunál? To takto má fungovať veda? Politika? Demokracia? Haló, to sa fakt ideme vracať do stredoveku?

7. Ľudia toho majú plné zuby a je jedno, aký názor majú na bývalý režim. Tu ide o princíp. Nikto nechce, aby sa musel báť hovoriť svoj názor - každý cíti, že toto je závan totality. Dnes je to Blaha, zajtra to môže byť ktokoľvek z vás.

8. Áno, je celkom bežné, že vládna moc kriminalizuje opozičných poslancov za názor - ale nie v európskych demokraciách, ale v Saudskej Arábii.

9. Ale to zjavne strane SaS nič nehovorí. Slovo "sloboda" v ich názve má asi taký zmysel, ako slovo "demokracia" v názve Kórejskej ľudovodemokratickej republiky.

10. Žijeme v dobe, kedy sa politizuje polícia, prokuratúra aj súdy. Štát prenasleduje opozíciu a zastrašuje ľudí. A toto celé sa deje v mene slobody a demokracie. A slušnosti. Výsledok - poslanca opozičnej ľavicovej strany idú kriminalizovať za názor.

11. Ja len, že polícia nenaháňa Sulíka, ktorý na raňajkách s mafiánom Kočnerom dohadoval voľbu generálneho prokurátora. Nenaháňa Grohlinga, ktorý sa dostal k titulu plagiátorstvom. Nenaháňa Osuského, ktorý fyzicky napadol aktivistu.

12. Nie, oni nenaháňajú nikoho z SaS, ani nikoho z mafiánov z ďalších koaličných strán, ktorí robia kšefty cez schránky, páchajú daňové podvody, stýkajú s mafiánmi a páchajú najťažšie zločiny... Oni naháňajú Blahu za to, že má iný názor.

13. A najpikantnejšie je, že to ideopolícia robí na pokyn tej europoslankyne SaS Nicholsonovej, ktorou jedinou intelektuálnou skúsenosťou s Marxovým dielom je nedeľný nákup blúzočiek v Marks & Spencer.

14. Miss Maturita sa zjavne rozhodla, že zavrie do basy 40% Slovákov, ktorí si podľa prieskumov myslia, že za socializmu sa žilo lepšie ako za kapitalizmu. Nezľahčujú týmto "zločiny komunizmu"? Políciu na nich! Na všetkých! A zavrieť ich až sčernejú!

15. Nechcem tete Nicholsonovej búrať sebavedomie, ale keď je podľa nej celá éra bývalého režimu kriminálnym obdobím, tak potom je kriminálnikom aj jej súdruh Dostál, ktorý ešte pred rokom 1989 prispel do komunistického časopisu ústredného výboru strany svojim zväzáckym článočkom, o tom, aký je socializmus skvelý a ako ho môžeme spraviť ešte lepším. Tak čo, pani Nicholsonová, zatvoríme do basy aj poslanca SaS Dostála?

16. Dostávam od vás obrovské množstvo podporných správ, priatelia a chcel by som sa vám veľmi pekne poďakovať.

17. Mňa nezastrašia. Som celý život ľavičiar a žijem v Bratislave medzi slniečkarmi a liberálmi- viete si predstaviť, že som zvyknutý bojovať za svoju pravdu. Celý život bojujem za svoje ideály a budem to robiť aj ďalej.

18. A keď ma chce za to slušnovláda zavrieť, nebude to prvý ani poslednýkrát, kedy sa totalitné režimy vysporiadali so svojimi kritikmi týmto spôsobom - ale nakoniec aj tak vždy prehrali 

19. Pripájam svoj status, za ktorý ma kriminalizujú. Ruku na srdce -vidíte tam niekde obhajobu holokaustu či obhajobu zločinov či obhajobu čohokoľvek zlého?

20. Ešte raz ďakujem našim rodičom a starým rodičom za všetko dobré, čo tu po vojne vybudovali - nie, ich životy neboli premárnené ani kriminálne, zaslúžia si vďaku a úctu. Rovnako ako všetci tí dobrí komunisti, ktorí nikomu nič zlé neurobili, verili v krásne ideály, vyhnali fašistov a budovali Slovensko.

A môžu nás pozatvárať aj všetkých, ale žiadneho Martina Šmída komunisti fakt nezavraždili 

VENCERÉMOS!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2678229372415625