Z dnešnej plačovky premiéra sme si odniesli tri dôležité posolstvá

28.01.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Z dnešnej plačovky premiéra sme si odniesli tri dôležité posolstvá:

1.

Vláda seriózne zvažuje, že bude testovať ľudí   výterom zo zadku.

Ak som to správne pochopil, dá sa tomu predísť, ak pošlete vzorku svojej stolice na adresu Igor Matovič, Úrad vlády SR, Námestie slobody 1, Bratislava.

Pán premiér, konečne konštruktívny nápad, ďakujeme. Som si istý, že prvých stotisíc vzoriek vám dôjde ešte do konca pracovného týždňa. 

2.

Od Matoviča sme sa ďalej dozvedeli, že štát ľuďom nepomôže s respirátormi, ani seniorom a rizikovým skupinám. Dôvod je ten, že to by nebolo zadarmo, lebo štát, to sú vlastne peniaze nás všetkých.

Zato keď Matovič nakupuje desiatky miliónov špajchlí, tak na to nosí peniaze ten jeho Sebastian každý mesiac do Bergu v kufríku. Perfektná logika.

Na Igorove nezmyselné špajchle peniaze sú, no dôchodcom sa budeme smiať, že sa kvôli respirátorom musia tlačiť v Lidli. Gratulujeme, pán premiér, toto by nedal ani sociálny netvor Kaník.

3.

Do tretice, Matovič oznámil Slovensku, že sa budeme každý víkend testovať, lebo tak si to nastavili v covidovom automate.

To je síce v priamom protiklade k vyhláseniam Sulíka aj Remišovej, že ďalšie celoplošné testovačky budú vetovať, ale predseda vlády na to už má odpoveď - vraj nebuďme ako v materskej škôlke.

Toto povie chlapček, čo už tri mesiace na každej tlačovke hádže všetky formičky po Riškovi, lebo mu v novembri nedoniesol na pieskovisko špajchličky.

Bravó. On nás chce utestovať až do skonania všetkých našich nosov. 

S touto vládou máte jednu istotu. Síce vám zničia život, zoberú slobodu, oberú vás o živobytie a ešte vám aj prémier a jeho Naď vulgárne vynadá - ale rozhodne sa pri nich nenudíte.

Smiech cez slzy... 

Pekný večer, priatelia



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2863572647214629