Začal sa hon na mŕtveho človeka.

08.09.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Liberálne média nevedia prekúsnuť, že sme sa na Slovensku postavili za nevinnú obeť belgických nacistov a belgickej štátnej mašinérie, a tak sa snažia spochybňovať obeť - Jozefa Chovanca. To je také neľudské, že nemám slov.

1. Pamätáte? Keď niekto pri udusenom Afroameričanovi Georgovi Floydovi upozornil na jeho kriminálnu minulosť, okamžite sa na neho vrhli, že je rasista a zľahčuje rasistickú policajnú vraždu.

2. No v prípade Jozefa Chovanca je najnovšie zo strany liberálnej tlače najpopulárnejšie, keď hovoria o jeho psychických problémoch.

3. Ako keby to ospravedlňovalo, že ho hajlujúci belgickí policajti udusili k smrti. A ešte sa pri tom aj zabávali, že ho nebude škoda.

4. Aký má zmysel šťúrať sa v tom, že má obeť duševné problémy? To akože ľudí s takýmito problémami treba zabíjať? Ako za nacististicej Tretej ríše? To snáď nemyslia novinári vážne. Toto je cez všetky čiary!

5. Prepáčte, ale nerozumiem, prečo sa niekto silou mocou snaží odvrátiť diskusiu od toho kľúčového: voči Slovanom na Západe ďalej existujú etnické predsudky a výsledkom je aj toto surové zabitie otca slovenskej rodiny.

6. Prosím, drahé médiá, prestaňte to zľahčovať. Prestaňte vytvárať dojem, že si za policajné násilie môže obeť sama. Je to voči Jozefovi Chovancovi neuveriteľne neúctivé.

7. Ja viem, že vám zle padne, že ten váš milovaný Západ nie je dokonalý. A neviete sa zmieriť s tým, že treba brániť naše slovanské národy, lebo sa to prieči vášmu kozmopolitnému presvedčeniu a najradšej by ste Slovensko rozpustili v americkej kokakole.

8. Ale prosím, už len kvôli tomu dobrému človeku z Terchovej, ktorý sa ničím neprevinil, prestaňte zľahčovať strašný rasistický zločin belgických policajtov.

9. Áno, viem, že vás Slováci nezaujímajú, ale majte súdnosť a aspoň elementárnu empatiu k rodine a pozostalým.

10. Buďte ľudia. Nič viac. Ľudia. Ďakujem.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2731551953750033