To, že Igor Matovič podvádzal pri diplomovej práci, ma vôbec neprekvapuje

16.07.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Celý jeho život je o podvode. Ako podviesť štát na DPH, ako podviesť voličov klamstvami, ako krivo obviniť politických oponentov. Ľudia sa v roku 2020 rozhodli pre zmenu. Médiá im však zatajili, čo za ľudia túto zmenu predstavujú. Keby médiá povedali verejnosti pravdu o Kiskovi, Kollárovi či Matovičovi, neprekročili by títo politici ani prah najzapadlejšieho kultúrneho domu, nieto ešte najvýznamnejších štátnych inštitúcií. Z týchto ľudí sa vyplavuje len to najhoršie, čo sa dá priniesť do politiky. Podvody, faloš a pretvárka.
Často mi vyčítate, keď označujem Matoviča za duševne nespôsobilého. Matovič by nakoniec sám mohol povedať, prečo sa vyhol základnej vojenskej službe. Ale len duševne nespôsobilý a chorý dokáže napadnúť politického oponenta a za podvod s rigoróznou prácou ho onálepkovať najohavnejšími prívlastkami. A keď to isté urobí on sám, mávne nad svojím podvodom len rukou.
V SMERe - SD si kladieme otázku, či už nie je čas otvoriť ľuďom oči a podať návrh na vyslovenie nedôvery Matovičovi. Nie za diplomovku, ale za jeho charakter. Máme však dilemu, či ústava vôbec umožňuje vyslovenie nedôvery duševne nespôsobilým osobám.



Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/1448907941959890