Pamätáte si moje video spred pol roka o izraelskej agentúre Shaviv, ktorá robila kampaň Zuzane Čaputovej?

16.10.2019 Facebook Facebook

ODRAZU UŽ ČAPUTOVEJ STVORITEĽ SHAVIV VADÍ AJ DENNÍKU N

Upozorňoval som na to, že Shaviv spolupracuje s CIA a že sa podieľal na prevrate v Čiernej Hore. Ale vtedy ma tu všetci liberáli označovali za konšpirátora. A chúďa Zuzanka bola ňuňuňu. Rozprávková víla, pamätáte.

Ja len pripomeniem, že za zásadné služby pána Repu z agentúry Shaviv zaplatila 12 tisíc eur. Podľa toho, čo priznala na transparentnom účte v predvolebnej kampani.

ODRAZU UŽ TO NIE SÚ BLAHOVE KONŠPIRÁCIE

A teraz prestrih - o niekoľko mesiacov neskôr. Dnešok. Čaputová v prezidentskom paláci vďaka bombastickej mediálnej kampani agentúry Shaviv. A odrazu sa dnes v Denníku N dočítame, že Shaviv je fakt prúser a fakt je napojený na CIA a fakt v Čiernej Hore asi robili prevrat.

V Denníku N odrazu s plechovým ksichtom opakujú to, čo som tvrdil pred polrokom - že Shaviv robil kampaň aj rakúskej krajnej pravici (Slobodní) a izraelskej krajnej pravici (Netanjahu).

A u nás robil kampaň Čaputovej a Vallovi, ktorí sa hrajú na slniečka. Lebo to sa vôbec nevylučuje. Perfektné.

Tu je celé to staré video, keby si chcel niekto pozrieť: https://www.youtube.com/watch?v=madKCH4ZQCY

SHAVIV ROBIL KAMPAŇ ČAPUTOVEJ A VALLOVI A DNES JU ROBÍ TRUBANOVI A BEBLAVÉMU

Ale čo je najlepšie - Shaviv dnes robí kampaň aj PS/Spolu. Trubanovci Repovi platia 130 tisíc eur. Čo je, mimochodom, viac než desaťnásobok sumy, ktorú mu platila Čaputová.

Truban po svojich feťáckych videách je už na odpis a ESET presedlal na Kisku - už som o tom písal. Takéto útoky na PS/Spolu budú v eseťáckom Denníku N pribúdať. To je jasné. Truban je odpísaný.

HALÓ, ONI SPOLUPRACUJÚ S CIA A ROBIA ŠTÁTNE PREVRATY!

A jasné, že spolupracovať so Shavivom je škandál ako delo. Haló - oni robili štátny prevrat v Čiernej Hore a spolupracovali s CIA! Čo chcete viac! Ale pri Čaputovej to nevadilo, odrazu to vadí až pri PS/Spolu. Úžasné.

A keď to tvrdil Blaha, tak to boli konšpirácie. Ale keď to isté teraz píše Denník N, bratislavská kaviareň odrazu precitne a začne sa tým zaoberať - poslušné stádečko ESET-u!

JE ČAPUTOVÁ PROJEKT CIA?

Osobne som presvedčený, že Shaviv je prepojený s CIA a stvoril Čaputovú, Valla aj Progresívne Slovensko. Pretože oni sú projektom CIA. Spolupráca s ESET-om, ktorý financuje tieto projekty a je podľa ruského ministerstva zahraničných vecí prepojený na CIA a NSA, to je jasný dôkaz. Všetko sú to len americké opičky, ktorú tu majú "prevziať moc".

Ale robia chyby. A na jednu by som rád upozornil.

PREČO DAL SHAVIV ČAPUTOVEJ "ZĽAVU" 120 TISÍC EUR?!

Vysvetlite mi, prosím vás, ako je možné, že za kampaň si pán Repa zo Shavivu pri PS/Spolu účtuje 130 tisíc a Čaputová na transparentnom účte pre Repu (Shaviv) priznala 12 tisíc eur.

Pre poriadok - tých 130 tisíc eur je komerčná suma. Tých 12 tisíc eur je čistý podvod. Nikto pre vás nebude robiť kampaň za 12 tisíc eur, celkom isto nie Shaviv.

Pýtal som sa na to už vtedy - prečo Shaviv pre Čaputovú robil grátis? Prečo jej odpustil zhruba 120 tisíc eur? A prečo o tom v tom čase liberálne médiá nepísali.

Veď to je škandál ako Izrael!

SPÁCHALA ČAPUTOVÁ VOLEBNÝ PODVOD? ALEBO JE V PODRUČÍ CUDZEJ MOCNOSTI?

Ak Čaputová spáchala podvod a umelo si znižovala výdavky na kampaň, aby nepresiahla hranicu - je to podvod. Volebný podvod.

Ak pre Čaputovú robil Shaviv grátis, potom sa treba pýtať, prečo? Prečo má CIA záujem, aby bola Čaputová prezidentkou? Je prezidentka v područí cudzej mocnosti?

PREČO DENNÍK ESET-U IGNOROVAL FAKTY PRI ČAPUTOVEJ?

Do tretice - ak dnes Denník N tlačí na PS/Spolu, aby so Shavivom rozviazali spoluprácu, ako to, že im ten istý Shaviv, resp. ten istý Repa nevadil pri Čaputovej a Vallovi?

Je Denník N politickým nástrojom svojich vlastníkov, ktorí financovali Čaputovú a dnes presedlávajú na Kisku?

JE ČAPUTOVÁ TRÓJSKY KÔŇ?

Toto sú tri kľúčové otázky, ktoré môžu do budúcnosti určovať charakter tohto štátu.

Pretože sa zdá, že Shaviv nepomáhal prevratu len v Čiernej Hore, ale aj na Slovensku. A ich volavkou bola Zuzana Čaputová. Prezidentka. Alebo skôr trójsky kôň?


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2425220344383197