Vyzerá to tak, že minister Mikulec poslal na protest policajtov provokatérov!

20.11.2020 Facebook, Videá Facebook, Videá

Dostali sa ku mne veľmi závažné informácie a videá. Je na nich zachytené, ako si policajti sami hádžu pod nohy pyrotechniku, aby mohli vystúpiť proti demonštrantom pred úradom vlády. Čakali výtržnosti, tie neprišli, tak ich zrejme začali vyvolávať sami. Pre korektnosť treba uviesť, že sa polícia voči tomuto ohradila a povedala, že oni žiadnu pyrotechniku nehádzali, ale odbíjali tú, ktorú hádzali ľudia. Preto prikladám video, aby ste si to mohli posúdiť sami. 

Druhá vec, ktorá vo mne opäť znížila dôveru v políciu a ministra vnútra Mikulca z OĽaNO, je fingované zranenie policajta. To, že nebol zranený je z videa absolútne viditeľné a to spochybňuje argument o tom, že polícia nehádzala pyrotechniku. Ešte raz opakujem, dúfam, že sa mýlim, ale všetko nasvedčuje tomu, že nie. Okolo policajta v helme s ochranným sklom preletela fľaša, ktorá sa následne rozbila o zem. Policajt na to zareagoval až o chvíľu neskôr,  hodil sa o zem a chytal si oko, ktoré mal pod kevlarovou helmou a štítom. 

Mikulec už od začiatku vykresľoval protesty ako násilné, rovnakú stratégiu zvolili aj médiá, ktorým zjavne objektívne informovanie nie je po vôli. Minister Naď označil protestujúcich ako opice. Matovič hovoril o fašistoch, mafiánoch, extrémistoch. Takéto označovanie pokojne protestujúcich približne 30 tisíc občanov je neprípustné. Na protestoch bola drvivá väčšina slušných ľudí, ktorí sú frustrovaní z toho, ako nedemokraticky sa k nim správa vláda.    

Ak sa preukáže, že polícia na protestoch schválne fingovala zranenia a policajti si sami hádzali pod nohy pyrotechniku, minister Mikulec by mal okamžite podať demisiu. Takto sa vláda k občanom správať jednoducho nemôže. Toto už potom nie je demokracia, ale tyrania. 

Za všetky zlyhania musí ísť dole - Naď, Mikulec, Krajčí, Heger, Krajniak a samozrejme hlava celej tejto skupiny Igor Matovič. Slovensko si zaslúži vládu, ktorá bude odborná, efektívna a nebude zasahovať ľuďom do práv. Potrebujeme politiku, ktorá bude ľudí spájať, nie rozdeľovať.





Zdroj: https://fb.watch/1SXgXdHIKd/