Máme vážne podozrenie, že o tom, komu NAKA vykopne dvere, rozhodujú Matovič, Kliment a Repa!

02.12.2020 Tlačové správy, Videá Tlačové správy, Videá

I. Matovičovi sa rozpadáva krízový štáb, nevie či pustiť deti do školy alebo nie, jeho vlastný minister mu odmietol nákup antigénových testov a dom, v ktorom býva, je strážený ťažkými ozbrojencami. Preto potrebuje prekryť totálnu neschopnosť svojho vládnutia a vytvoriť cirkus. 

Položme si otázku, prečo nebol I. Matovč na krízovom štábe? Vyzývam investigatívnych novinárov, aby preverili, či práve v tom čase neprebiehalo stretnutie predsedu vlády Matoviča so sudcom najvyššieho súdu a horúcim kandidátom na funkciu generálneho prokurátora Jurajom Klimentom a jeho synovcom, špeciálnym prokurátorom Ondrejom Repom. Vzniká vážne podozrenie a nebezpečenstvo, že rozhodnutia o tom, kto má byť a kto nemá byť perzekuovaný a prepadnutý komandami, koordinujú traja ľudia na osi Matovič – Kliment – Repa.

Vzhľadom na tieto podozrenia vyzve strana SMER – SD nového generálneho prokurátora o zákonné previerky všetkých rozhodnutí, ktoré boli urobené. Sme presvedčení, že vo veľkej miere sa odhalí zneužitie právomocí verejného činiteľa, pretože to, čoho sme v poslednom období svedkami, je čistá politická objednávka.





Zdroj: https://fb.watch/27D4rANqTq/