Nazvali nás SMERacki vlci, ale sme len chalani, ktorí sa nechceli iba prizerať!

22.09.2023 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Posledných tri a pol roka niekedy trvalo ako večnosť, no teraz sa už zdá, že ubehli ako voda. Politika sa na Slovensku obrátil na hlavu a v nás mladých, ktorým svet okolo nie je ukradnutý, zovrela krv. V ochrane ľudskej dôstojnosti zlyhali médiá, novinári, štátne inštitúcie a aj tie “slávne” mimovládky, a tak sme sa do boja za život, ako si ho predstavujeme, pustili aj my sami. 

Sme mladí ľudia s chuťou sa učiť a silou veci meniť. Nie sme dokonalí a máme aj svoje chyby, ale sme odhodlaní a na nič sa nejdeme hrať. Stojíme jeden za druhým. Keď treba, počúvame, ale nepritakávame a keď príde na to, tak sa vieme aj pobiť. 

Jednoducho, sme takí, akí sme. Sme Slováci. Učíme sa od najlepších, lebo riadenie štátu nie je sranda a nechceme, aby sa ešte niekedy opakovali posledné roky, keď sa k moci dostali namyslení zadubenci.

Dostali sme šancu pomôcť a urobíme maximum, ak nás podporíte, lebo v Smere - SD sa stretol ten správny pomer skúseností, chuti, rozumu a sily a vtedy sa ide za výsledkami naozaj najľahšie!




Zdroj: https://www.facebook.com/smersd/posts/pfbid02k79ms7erDpM9gERi5Ges59HvmFC8U6XTamAUbUX8JnB4kzXMMd2akYRoi7j4GccXl