Vyhlásenie R. Fica k mimoriadnej schôdzi NR SR.

03.09.2019 Blogy Blogy

Opozícia chce v piatok vyslovovať nedôveru premiérovi a celej vláde za to, že Peter Pellegrini neodvolal štátnu tajomníčku Ministerstva spravodlivosti SR Moniku Jankovskú z funkcie. Napriek tomu, že Monika Jankovská sa dnes svojej funkcie vzdala, opozícia trvá na konaní piatkovej mimoriadnej schôdze o vyslovení nedôvery.

Opozícia týmto potvrdzuje, že je len bandou komediantov. Nejde jej o nič iné, len o šírenie nenávisti a neopodstatnených obvinení, čo je jej základnou politickou výbavou. Je tragikomické sledovať daňového podvodníka I. Matoviča, ktorý sa osobne stretával s obvineným M. Kočnerom, ako poskakuje pred MS SR a hovorí o odvolávaní štátnej tajomníčky za akúsi nepotvrdenú a ničím nepodloženú SMS komunikáciu medzi obvineným M. Kočnerom a štátnou tajomníčkou Monikou Jankovskou. Je rovnako tragikomické pozerať sa na billboardy pani Remišovej, na ktorých hovorí, že zoberie majetok podvodníkom. Väčší podvodník, ako je pán Kiska, vedľa ktorého stojí, neexistuje.

Chcem poďakovať Monike Jankovskej za kus dobrej roboty. Veľmi vážne sa treba zamyslieť nad jej slovami, že telefón, obsah ktorého dnes zabáva celé Slovensko, bol niekoľko mesiacov v rukách človeka, ktorý s ním mohol robiť doslova, čo chcel. Falšovať, dopĺňať, vymýšľať. Som presvedčený, že ide o rovnakú bublinu, ako napríklad v prípade kauzy piešťanského CT, kde bola na začiatku celá vina hádzaná na stranu SMER - SD a kde celá kauza skončila pri opozičnom poslancovi Dr. Suchánkovi, ktorý ako jediný mál záujem kúpiť predražené CT a ktorý kvôli tejto kauze, na hanbu celého sveta, musel vrátiť ocenenie Biela vrana (za boj proti korupcii).